Ana içeriğe geç
Kaydedilen İşler

Daha iyi bir dunya

Daha iyi bir

Unilever'de, iş unvanından çok daha fazlasısınız. Burada, en tutkulu olduğunuz işi ortaya çıkarabilir ve dünya çapında gerçek bir etki yaratmak için yeni düşüncenizi eyleme geçirebilirsiniz. İster dünyaca ünlü markalarımızdan biri üzerinde çalışırken işimizi daha sürdürülebilir hale getirerek olsun ister sosyal taahhütlerimizi gerçekleştirmemizde bize yardımcı olarak olsun, bizimle birlikte daha iyi bir dünya yaratabilirsiniz. Unilever ile hayat amacını gerçekleştir!

İşe alim/staj dolandiriciliğI & hi̇le uyarisi

İşe alım sürecinde asla ücret veya kredi kartı bilgisi talep edilmemektedir. Unilever'de işe alım görevlisi veya kıdemli yöneticilermiş gibi davranan kişilerden gelen şüpheli e-posta gönderimlere karşı lütfen dikkatli olunuz. Şüpheli bir durumda e-posta gönderimini lütfen dikkate almayınız.

Dünya’da Unilever

190 Ülkede çalışıyoruz, bu da aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda ofisiniz olduğu anlamına geliyor. Asya'dan Afrika'ya, Güney Amerika'dan Kuzeye geniş bir yelpazemiz mevcut. Bizimle belirli bir ofiste çalışmak isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz!

Daha fazla bilgi edinin
A group of employees pose with coffee mugs

Deneyimli kariyer

Destekleyici ve işbirlikçi ekbimiz ile geniş deneyiminizi, tüm potansiyeline ulaşabileceğiniz ve ünlü markalarımızdan en iyi şekilde yararlanabileceğiniz heyecan verici hale getirin. Yalnızca sizi başarıya iten yenilikçi bir şirkete katılmakla kalmayacaks, aynı zamanda ortak değerlere ve benzersiz bakış açılarına sahip olacaksınız.

Daha fazla bilgi edinin
A group of employees pose for a selfie outside

Erken kariyer

İster lise ister üniversite öğrencisi olun, sizi iş dünyasına hazırlayacak birçok program sunuyoruz. Böylelike kariyerinize sürdürülebilir, etik ve marka odaklı bir eylemle yönlendirilen bir şirkette başlayarak olumlu bir değişime öncülük etmeyi amaçlıyoruz. Etkileyici işler yapma şansınızın yanı sıra burası, güçlü kökler ve destekleyici bir ağ oluşturabileceğiniz sonraki adımlarını birlikte keşfedebileceğiniz bir yer.

Daha fazla bilgi edinin
Factory workers pose for a group photo

Fabrika kariyerleri

Fabrika ekibimizin bir üyesi olarak bize katılan lojistik, depo operasyonları, tedarik zinciri ve daha pek çok konuda becerilerinizi geliştirin. Unilever yolculuğunda sizi güçlendiren ve kariyerinizde anlamlı değişiklikler yaratmanız için size ilham veren bir ekiple bağlantı kurun ve işinize güven aşılayacak eğitim ve mentorluk fırsatlarından yararlanın.

Daha fazla bilgi edinin

Birlikte çok farklı

İşyerinde #basmakalıpdüşüncelerikaldırmanın gücüne inanıyoruz ve farklı çevrelere, geçmişlere ve deneyimlere sahip insanların eşit şekilde temsil edilmesini gerektiğine inanan bir tutkuya sahibiz. Eşitliği, çeşitliliği ve kapsayıcılığı şirketimizin merkezine koymanın nasıl daha iyi bir işe, daha iyi bir dünyaya ve daha iyi bir sen için ilham verdiğini keşfedin.

Daha fazla bilgi edinin

Markalarımız

400 Unilever markasının tamamı hakkında daha fazla bilgi edinin ve pazarınızda hangilerinin mevcut olduğunu öğrenin.

Yetenek ağımıza katılın

Yeni roller ve programlardan haberdar olmak, güncellemeler ve ilgili içeriklerle ilgili haber almak ister misiniz? O zaman Unilever yetenek topluluğumuzun bir parçası olun, böylece ne zaman neler olduğunu kolaylıkla takip edebilirsiniz.

Şimdi Katıl

Size uygun iş fırsatları için kaydolun

Size uygun iş fırsatlarını görmek, size ve becerilerinize uygun işlerle ilgili güncel bilgilerden haberdar olmak için aşağıya beklentileriniz ve sizle ilgili birkaç ayrıntı bırakın.

İlgilendiğimBir kategori arayın ve öneriler listesi içinden birini seçin. Bir yer arayın ve öneriler listesi içinden birini seçin. Son olarak, iş uyarınızı oluşturmak için “Ekle” üzerine tıklayın.

Bizimle iletişime geçin

Sürdürülebilir bir geleceğe ilgi duyanlarla her zaman bağlantı kurmaya çalışıyoruz.

Bize Ulaşın

Genel merkezimizdeki Unilever uzman ekipleriyle iletişime geçin veya dünyanın her yerinden irtibat kişileri bulun veya dünyanın farklı noktalarından iletişime geçebileceğiniz kişilere ulaşın.

Bize Ulaşın